Home > Politica > Iliescu scapă vrăbiuţe

Iliescu scapă vrăbiuţe

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, pentru Gândul, că înterceptările telefonice făcute publice de presă arată că senatorul Cătălin voicu este “lăudăros şi guraliv” şi a negat că acesta ar fi fost consilier prezidenţial, menţionând că era detaşat pe lângă Secretariatul CSAT. (www.mediafax.ro)

Pe scurt. Un fost şef de stat, coleg de partid cu un domn care este acuzat de nişte lucruri desprinse parcă din filmele cu mafioţi, spune despre acesta ca este ,,lăudăros” şi ,,guraliv”.

Să încercăm o reformulare: ,,Dacă stenogramele care au apărut în presă sunt adevărate şi domnul Voicu este vinovat de acuzaţiile care i se aduc, atunci acesta trebuie să răspundă în faţa Justiţiei”.

Sau:

,,Cătălin Voicu este responsabil pentru ceea ce a declarat. Dacă stenogramele conţin elemente false, atunci domnul Voicu trebuie să demonstreze acest lucru şi să aducă probe prin care să pună punct speculaţiilor din presă.”

Sau:

,,Este condamnabilă orice acţiune pe care un membru al PSD o desfăşoară în afara limitelor legale. Relaţiile pe care Voicu le are cu Costel Căşuneanu şi alţi oameni de afaceri îl privesc şi trebuie să şi le asume. Nu concep ca un membru PSD să fie implicat în scandaluri în care este acuzat că a primit foloase necuvenite pentru a intermedia sau pentru a favoriza ceva sau pe cineva.”.

Dar ,,Voicu este lăudăros şi guraliv”. În traducere liberă: ,,Să facă dom’le dar să nu mai spună la nimeni.

“Acest om nu a avut, niciodată, o astfel de calitate (consilier prezidenţial). El, practic, nu a fost salariat al Administraţiei Prezidenţiale. El făcea parte din categoria unor oameni detaşaţi, pe lângă secretariatul CSAT, din partea Armatei, Internelor, SRI, SIE STS şi SPP”.

Păi nu vi se pare normal ca Voicu să fie incriminat, cu atât mai mult? El ştia tot ce se intâmplă cu ţara asta. De parcă, dacă dl. Iliescu a spus ca era un Nene detasat pe lângă secretariatul CSAT, SRI, SIE, STS şi SPP, nu ar fi putut avea relatii cu persoanele care apar in stenograme.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: