Home > Politica > ,,Noaptea Preşedinţilor” îi va fi fatală lui Geoană?

,,Noaptea Preşedinţilor” îi va fi fatală lui Geoană?

În noaptea de 6 decembrie 2009 a intrat în luxoasa galerie a preşedinţilor României, alături de Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu. Când se pregătea să bată cuiul în perete ca să îşi agaţe tabloul, a căzut de pe scara succesului. Căderea nu i-a fost amortizată de nimic, nici măcar de preşedinţii organizaţilor PSD care l-au susţinut pe timpul campaniei electorale, dar care au profitat de ocazie şi i-au tras scaunul de preşedinte al PSD, în februarie.

Căderea lui Geoană a continuat, acesta găsindu-se în situaţia cel puţin deranjantă de a se lupta cu pigmeii PD-L pentru funcţia de la Senat. Spun pigmei, pentru că aceştia, spre deosebire de alţi politicieni, se comportă ca furnicile care se urcă pe elefant, în speranţa că îl vor pune la pământ. Este singurul lor scop politic, în aşteptarea firimiturilor care vor cădea de la masa lui Zeus. Poate Iulian Urban va reuşi să intre în Barou, la a 5-a încercare. Ce ziceţi domnule Urban? De data asta e cu noroc? Anca Boagiu aşteaptă cu nerăbdare o funcţie pe care nu a mai deţinut-o nicio altă femeie până acum. Nu de alta, dar Elena Udrea are de recuperate niste investiţii făcute în campania lui Traian Băsescu.

Lupta se anunţă dură, mai ales că elefantul Geoană s-ar putea să nu suporte prea mult timp gâdilatul furnicilor. Şi atunci, lucrurile se vor aşeza pe şablonul creionat de Traian Băsescu.

Mai contează doar vocea ,,doamnelor grase” de la Curtea Constituţională, care într-un fel sau în altul vor pune cânta finalul acestui scandal mai mult mediatic.

Categories: Politica Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: